Breda in Business 2018

WOLFSLAAR RESTAURANT | Wolfslaardreef 100-102 4803 EV Breda | (076) 560 80 00 | www.wolfslaar.com Wolfslaar Restaurant in Breda is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Nodig uw partners, zakenrelaties of collega’s uit voor een (h)eerlijke maar toch snelle business lunch. U kunt genieten op het terras in de groene natuur of in het moderne koetshuis, wij zorgen voor een vlot verloop zodat u geen tijd verliest. Wij serveren al een heerlijke businesslunch vanaf 2-gangen. Wolfslaar Restaurant in Breda is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Nodig uw partners, zakenrelaties of collega’s uit voor een (h)eerlijke maar toch snelle business lunch. U kunt genieten op het terras in de groene natuur of in het moderne koetshuis, wij zorgen voor een vlot verloop zodat u geen tijd verliest. Wij serveren al een heerlijke businesslunch vanaf 2-gangen. Tegenwoordig zijn veel mensen bewust bezig met voeding. Woorden als biologisch en puur klinken niet meer onbekend. De chef-kok van Wolfslaar Restaurant kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. Wanneer u bij Wolfslaar Restaurant reserveert onder vermelding van ‘’businesslunch’’ ontvangt u een heerlijke fles huiswijn mee naar huis na afloop van uw lunch. Deze actie loopt tot 1 november 2018 Wolfslaar Business Lunch A M U S E Tartaar zeebaarsfilet van RECEPTUUR VOOR 4 - 6 PERSONEN INGREDIËNTEN 150 gr. verse zeebaarsfilet 1 st. kleine sjalot 1/2 st. rode peper bieslook 1 st. limoensap/rasp rode wijnazijn olijfolie peper/zout 1 dl. room 1 st. citroenrasp koriander BEREIDINGSWIJZE - Sjalot, rode peper en bieslook fijnsnijden. - Zeebaarsfilet met het mes in blokjes snijden. - Vinaigrette maken van limoen, wijnazijn, olijfolie en peper en zout - Zeebaars aanmaken met vinaigrette en sjalot, rode peper en bieslook - Room half opslaan met citroenrasp en als laatste de fijngesneden koriander toevoegen. - Tezamen koel serveren in een glaasje BREDA IN BUSINESS 103

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=