Previous Page  21 / 144 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 21 / 144 Next Page
Page Background

Van leuke en betaalbare menu’s tot uitgebreide diners. Tijdens de ‘BYO’-diners mag je

zelfs je eigen bijzondere wijn meebrengen. Bij Wolfslaar Restaurant kunnen gasten alle

kanten op. “We zijn er volledig op gericht om een bezoek voor onze gasten zo aangenaam

mogelijk te maken,” aldus Joëlle van den Heuvel.

ZONNIG TERRAS

LandgoedWolfslaar is een park van maar liefst

6 hectare en is vrij toegankelijk. Zodra je van de

parkeerplaats met 200 gratis parkeerplekken

via het sfeervolle laantje het park betreedt,

waan je je in een andere wereld. Na een minuut

of twee verschijnen het imposante landhuis,

het voormalige koetshuis waarinWolfslaar

Restaurant zich bevindt en het intieme terras.

“Bezoekers kunnen hier lekker wandelen of

fietsen en daarna in het gras of op het zonnige

terras uitrusten en genieten.”

LICHTER EN MODERNER

In 2011 onderging het restaurant een grondige

verbouwing en werd lichter en moderner. “We

zijn een open en laagdrempelig restaurant mét

Michelinster.” Niet alleen het interieur werd

aangepakt, ook de kaart werd onder handen

genomen. Er zijn minder gerechten, waardoor

de kaart flexibel en prijsvriendelijk is. Gasten

kunnen á la carte genieten van heerlijke

seizoensgerechten en hebben daarnaast de

mogelijkheid voor een driegangendiner vanaf

49,50. Chef-kok Maarten Camps en zijn team

koken duurzaammet wat de natuur en de

seizoenen hen brengen. Van den Heuvel: “Ook

in de keuze voor onze wijnen zijn we selectiever

geworden.We

hebben pareltjes van wijnen

uit alle streken van de wereld en onze kaart is

beloond met een druiventrosje.”

JE EIGEN WIJN MEEBRENGEN

De laagdrempeligheid toont zich ook in de

acties dieWolfslaar Restaurant biedt. Van wijn

spijs-avonden en een eigen restaurantweek

tot Bring Your Own. “Mensen hebben soms

geweldige wijn, maar weten niet wat ze erbij

kunnen eten. De gast neemt zijn favoriete

wijnen mee naar ons restaurant en wij maken

er vervolgens de mooiste wijn-spijscombinaties

van.” Voor de eigen wijn hoeft natuurlijk geen

kurkengeld te worden betaald.

WARMOEZERIJ

Een ander leuk voorbeeld is een kook- en

wijnworkshop met wandeling over het

landgoed. Gasten gaan eerst op zoek naar

groenten en kruiden en daarna de keuken

Op zaterdag is het restaurant geopend voor

diner en op zondag is het gesloten. Dankzij de

goede ligging en gratis parkeermogelijkheden

is het ook in trek voor zakelijke lunches en

diners. Voor de lunch is de ‘Express Lunch”

geïntroduceerd, 2-gangen binnen 45 minuten

geserveerd. Vanaf de snelweg ben je er binnen

een paar minuten. Dichtbij, maar helemaal weg

van de drukte.

Acties vanWolfslaar Restaurant zijn te vinden op

de website,

www.wolfslaar.com.

LANDGOED WOLFSLAAR

|

Wolfslaardreef 100-102

|

4834 SP Breda

076 560 80 00

|

restaurant@wolfslaar.com

|

www.wolfslaar.com

in. “Dat brengt de natuur weer dichtbij.”

Producten worden daarbij ook uit de

Warmoezerij van het landgoed gehaald. Deze

moestuin met oudhollandse groenten en

verse kruiden wordt volledig gerund door

vrijwilligers. Op dinsdag en donderdag én als

er iemand aanwezig is, is deWarmoezerij vrij

toegankelijk voor bezoekers.

ZAKELIJK LUNCH EN DINER

Gasten kunnen van maandag tot en met

vrijdag dag komen lunchen en dineren.

BREDA

IN BUSINESS 21