

Live cooking
Dat alles leidde ertoe dat een alsmaar groeiend publiek het
hotel weet te vinden. En dát rechtvaardigt dan weer volgende
verbouwingen. Zo wordt de eetzaal aangepakt en voorzien van
live cooking voor zowel ontbijt, lunch als brunch. Medio juni moet
deze, na 3,5 maand hard werken, gereed zijn. “Alle noodzakelijke
funderingen zijn er bij een vorige slag al ingezet”, vertelt Ben
Wohrmann. Die heeft alweer nieuwe plannen: “Je bent nooit klaar
met verbouwen”, lacht hij. “Zo moet ook het Grand Café groter.
Ach, om de twee jaar bouwen gaat prima”, zo concludeert hij.
Hotel Breda Princeville blijkt een succes. In de weekenden zit
het altijd vol, met passanten, met wellness-gasten maar ook
met mensen die het hotel gebruiken om de omgeving verder
te verkennen. Diverse sportieve arrangementen vergroten die
aantrekkingskracht alleen nog maar. Zo kunnen hotelgasten 300
meter verderop terecht om te tennissen en staat ook de golfbaan
in Rijsbergen tot hun beschikking.
28
BREDA
IN BUSINESS