Previous Page  28 / 160 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 28 / 160 Next Page
Page Background

Live cooking

Dat alles leidde ertoe dat een alsmaar groeiend publiek het

hotel weet te vinden. En dát rechtvaardigt dan weer volgende

verbouwingen. Zo wordt de eetzaal aangepakt en voorzien van

live cooking voor zowel ontbijt, lunch als brunch. Medio juni moet

deze, na 3,5 maand hard werken, gereed zijn. “Alle noodzakelijke

funderingen zijn er bij een vorige slag al ingezet”, vertelt Ben

Wohrmann. Die heeft alweer nieuwe plannen: “Je bent nooit klaar

met verbouwen”, lacht hij. “Zo moet ook het Grand Café groter.

Ach, om de twee jaar bouwen gaat prima”, zo concludeert hij.

Hotel Breda Princeville blijkt een succes. In de weekenden zit

het altijd vol, met passanten, met wellness-gasten maar ook

met mensen die het hotel gebruiken om de omgeving verder

te verkennen. Diverse sportieve arrangementen vergroten die

aantrekkingskracht alleen nog maar. Zo kunnen hotelgasten 300

meter verderop terecht om te tennissen en staat ook de golfbaan

in Rijsbergen tot hun beschikking.

28

BREDA

IN BUSINESS