Previous Page  143 / 160 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 143 / 160 Next Page
Page Background

BREDA

IN BUSINESS 143

POSTILLION HOTEL DORDRECHT

WARM KWALITEITSGEVOEL

Met 17 zalen, waarbij capaciteit gecombineerd kan worden tot wel 600 plaatsen, 77 van alle gemakken voorziene

kamers en 250 plekken in het sfeervolle restaurant is Postillion Hotel Dordrecht niet voor een kleintje vervaard.

Ondanks die schaal ervaart de gast in alle ruimten een warm kwaliteitsgevoel. Natuurlijk komt dat terug in de

kamers, met een goed bed, met prima internet en goede koffie. Maar ook het businesspoint, waar zzp’ers veel en

graag hun werk mee naartoe nemen, de vergaderzalen en het restaurant ademen gastvrijheid en luxe. Dat komt

onder meer tot uiting in het concept Brainfood. Omdat vergaderen nu eenmaal topsport is, ontwikkelde Postillion in

samenwerking met een diëtiste een programma van gezonde voeding. Die wordt op zorgvuldig geplande momenten

geserveerd. Dit verhoogt de concentratie, verschaft nieuwe energie en maakt het vergaderen simpelweg nóg prettiger.

Denk nu echter niet dat Postillion Hotel Dordrecht alléén maar een geweldig zakenhotel is. Het is bijvoorbeeld óók

een prachtige uitvalsbasis voor uitstapjes richting de Biesbosch. Daarover heeft men volop kennis in huis en die

wordt – vanzelfsprekend – graag gedeeld.

‘Eigenlijk zijn wij een congres-, vergader- en trainingslocatie, met mogelijkheid tot logies.’

Sam de Geus zegt het met een knipoog, maar van zijn uitspraak is geen woord gelogen. Het

vier jaar geleden drastisch gerenoveerde Postillion Hotel Dordrecht voldoet aan alle eisen,

die aan een eigentijds zakenhotel gesteld kunnen worden. Huiselijkheid gaat er hand in hand

met modern comfort. Het motto ‘Meet – Work – Stay’ zegt eigenlijk álles. Onder één dak is

Postillion Hotel Dordrecht een combinatie van een congrescentrum, een businesspoint, een

restaurant en een hotel, op niveau bovendien. Dat leest op papier allemaal mooi, maar De

Geus haalt graag mensen over de vloer om ze te overtuigen: ‘Dit moet je ervaren.’

TROTS EN PASSIE

De herbergier en zijn voltallige team ademen trots en passie op hun werkplek.

Die ligt ideaal gesitueerd tussen Breda en Rotterdam. ‘We zeggen wel eens

dat we in Breda Noord-Noord of in Rotterdam Zuid-Zuid liggen’, lacht De

Geus. Aan de Rijksstraatweg is een omgeving gecreëerd, waar de medewerkers

kunnen groeien en elkaar stimuleren. Dat mist zijn uitwerking ook op de

gasten niet. Die voelen zich altijd welkom. Ze worden in de watten gelegd én

ze worden gehoord. ‘We blijven luisteren naar de gast. Die bepaalt.’ Daarnaast

gelooft het team van Postillion Hotel Dordrecht nadrukkelijk in de eigen

kracht. ‘Wij willen de beste zijn in wat we doen’, steekt De Geus de ambities

niet onder stoelen of banken. ‘En daarbij zijn we liever niet volgend, maar

bedenken we de trends zélf.’ Zo worden food & beverage trends op de voet

gevolgd en worden bestaande concepten telkens weer geoptimaliseerd.

POSTILLION HOTEL DORDRECHT

Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht

078-618 44 44

www.postillionhotels.com

hotel.dordrecht@postillionhotels.com