Previous Page  103 / 160 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 103 / 160 Next Page
Page Background

Vooral véél vers, delicatessen, food en non-food.

Hanos-ISPC heeft het allemaal en niet in bescheiden

hoeveelheden ook. Dat mag je ook verwachten van

een internationale horecagroothandel. Als enige

van de 19 vestigingen (17 in Nederland en 2 in

België) voert Hanos in Breda de toevoeging ISPC,

een verwijzing naar het roemrijke verleden. Maar

Hanos is een bedrijf dat midden in het hier en nu

staat. Men beseft er als geen ander waaraan de

(horeca)ondernemer behoefte heeft. “Vakmensen,

die op culinair niveau telkens weer het juiste advies

kunnen geven”, weet Isabelle van Waesberge. Haar

visitekaartje vermeldt de functie accountmanager

zakelijke markt en zij richt zich met name op

relatiebeheer en new business.

Liefhebbende ondernemers

Hanos bestrijkt vanuit Breda

een groot achterland.

Horecaondernemers

van heinde en

verre weten hun

groothandel feilloos te vinden. Maar ook een

groeiend peloton aan liefhebbende ondernemers

ontdekt de ongekende mogelijkheden die Hanos

biedt. Om er binnen te komen is een registratie bij

de Kamer van Koophandel een vereiste. “De passen

dienen pro-actief bij ons te worden aangevraagd”,

onderstreept Gillion nog maar eens. Wanneer de

felbegeerde Hanos-pas eenmaal binnen is, is de

groothandel zes dagen per week (alleen zondag niet)

vanaf 7.00 uur geopend. Qua proeven en beleven

komt de ondernemer sowieso niets tekort. “Overal in

de winkel vind je proef- en beleeftafels, met mooie

hapjes, tips van de chef, recepten en nog veel meer”,

klinkt Isabelle enthousiast.

Verbinding

“Eten en drinken verbindt”, voegt zij daar nog

aan toe. Zij weet waarover zij het heeft. Als

accountmanager zakelijke markt zorgt

Isabelle ervoor dat telkens nieuwe

groepen ondernemers de wereld die

Hanos heet ontdekken. Door onder

andere culinaire wandelingen, culinaire workshops

en wijn- en spijsavonden. De horecaklanten

worden eveneens op hun wenken bediend, met

onder meer masterclasses, workshops, chef’s tables

en inspiratieavonden. Zo blijft Hanos werken

aan verbinding met de ondernemers in Breda én

daarbuiten. Gillion: “Breda is onze thuismarkt.

En het Bourgondische aspect is één van onze

kernwaardes. Het moet steeds weer een feestje zijn

om hier te zijn. We bieden een totaalconcept op

het gebied van eten en drinken: van serviesgoed tot

prachtige versproducten en zelfs voor de inrichting

van een complete bedrijfskantine. Daarvoor werken

we samen met Studio Senses, het experience center

van Hanos voor (horeca)interieur en inrichting.

Alles wat we doen, doen we met passie. Mensen

zijn trots om hier te werken”, besluit hij. En dat

proef je, aan álles.

BREDA

IN BUSINESS 103

HANOS-ISPC BREDA

| Kalshoven 25 | 4825 AL Breda

(076) 572 67 26 |

www.hanos.nl