

Vooral véél vers, delicatessen, food en non-food.
Hanos-ISPC heeft het allemaal en niet in bescheiden
hoeveelheden ook. Dat mag je ook verwachten van
een internationale horecagroothandel. Als enige
van de 19 vestigingen (17 in Nederland en 2 in
België) voert Hanos in Breda de toevoeging ISPC,
een verwijzing naar het roemrijke verleden. Maar
Hanos is een bedrijf dat midden in het hier en nu
staat. Men beseft er als geen ander waaraan de
(horeca)ondernemer behoefte heeft. “Vakmensen,
die op culinair niveau telkens weer het juiste advies
kunnen geven”, weet Isabelle van Waesberge. Haar
visitekaartje vermeldt de functie accountmanager
zakelijke markt en zij richt zich met name op
relatiebeheer en new business.
Liefhebbende ondernemers
Hanos bestrijkt vanuit Breda
een groot achterland.
Horecaondernemers
van heinde en
verre weten hun
groothandel feilloos te vinden. Maar ook een
groeiend peloton aan liefhebbende ondernemers
ontdekt de ongekende mogelijkheden die Hanos
biedt. Om er binnen te komen is een registratie bij
de Kamer van Koophandel een vereiste. “De passen
dienen pro-actief bij ons te worden aangevraagd”,
onderstreept Gillion nog maar eens. Wanneer de
felbegeerde Hanos-pas eenmaal binnen is, is de
groothandel zes dagen per week (alleen zondag niet)
vanaf 7.00 uur geopend. Qua proeven en beleven
komt de ondernemer sowieso niets tekort. “Overal in
de winkel vind je proef- en beleeftafels, met mooie
hapjes, tips van de chef, recepten en nog veel meer”,
klinkt Isabelle enthousiast.
Verbinding
“Eten en drinken verbindt”, voegt zij daar nog
aan toe. Zij weet waarover zij het heeft. Als
accountmanager zakelijke markt zorgt
Isabelle ervoor dat telkens nieuwe
groepen ondernemers de wereld die
Hanos heet ontdekken. Door onder
andere culinaire wandelingen, culinaire workshops
en wijn- en spijsavonden. De horecaklanten
worden eveneens op hun wenken bediend, met
onder meer masterclasses, workshops, chef’s tables
en inspiratieavonden. Zo blijft Hanos werken
aan verbinding met de ondernemers in Breda én
daarbuiten. Gillion: “Breda is onze thuismarkt.
En het Bourgondische aspect is één van onze
kernwaardes. Het moet steeds weer een feestje zijn
om hier te zijn. We bieden een totaalconcept op
het gebied van eten en drinken: van serviesgoed tot
prachtige versproducten en zelfs voor de inrichting
van een complete bedrijfskantine. Daarvoor werken
we samen met Studio Senses, het experience center
van Hanos voor (horeca)interieur en inrichting.
Alles wat we doen, doen we met passie. Mensen
zijn trots om hier te werken”, besluit hij. En dat
proef je, aan álles.
BREDA
IN BUSINESS 103
HANOS-ISPC BREDA
| Kalshoven 25 | 4825 AL Breda
(076) 572 67 26 |
www.hanos.nl